Jak se již stává nově zvykem na paubách vlaků kde zajišťuje gastronomii servis JLV Praha, dochází k sezonním zněnám v obsahu podávaného menu. JLV si pro letní sezonu vybralo hned několik atraktivních pokrmů pro své zákazníky. Kompletní servis je ve vybraných vlacích Českých drah kde je v soupravě řazen restaurační nebo bistro vůz.
Jedněmi z významných osobností podílejících se na nabídce pokrmů v projektu ČD Restaurant jsou šéfkuchaři Jiří Král a Jaroslav Sapík. Spolu s týmem spolupracovníků z Českého svazu kuchařů v Praze pro každou sezónu připravují nové, specifické menu. Letos si tak od 3. července mohou cestující pochutnat například na delikatesách v podobě Bramborového krému z raných brambor a pečenými divokými žampiony, Domácích lívancích s jahodovou omáčkou a šlehačkou, Kuřecím steaku v paprikové marinádě s lilkem, šalotkou a opékanými brambory nebo Letního těstovinového salátu.{qrcodegenerator}http://magazin.magzine.cz/index.php/magaziny/doprava/1635-letni-gastronomie-na-palubach-vlaku-ceskych-drah-od-jlv-praha{/qrcodegenerator}
Gurmány dozajista potěší pokračování atraktivní nabídky „farmářských“ pokrmů. Tentokrát tak mohou okusit Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky.
I nadále pokračují ochutnávky gastronomických specialit na palubách vlaků SC Pendolino které si za posledních několik měsíců získávají velké renomé. Ochutnávky jsou již tradičně vyhledávány řadou cestujících kteří rádi poznávají nové produkty. Servis JLV Praha tak i nadále směle pokračuje ke špičce v kvalitě stravování se na kolejích.
{snippet 120}