Původně jsem nechtěl vůbec vstupovat do této problematiky. Jednak se to mojí osoby v počátku vůbec netýkalo, a také, aktivity rodiny H. jsou známé u řady modelů chtících zákazníků. Začal jsem se o to zajímat v momentě, kdy po sérii soukromých zpráv na jednom diskuzním foru začal pan? nebo paní? H. psát dosti zvláštní zprávy.

intro45213658789

Aktuálně z kauzy „duo H.“
13.4.2010, úterý: duo J&K H. stále vyhrožuje, v současné době v Redakci budeme shromažďovat korespondenci zákazníků s J&K H. kterou nám zasíláte. Prosíme, nepište to do komentářů, jmenujete zde tyto osoby – My v současné době nemůžeme do doby šetření uveřejnit jejich jména – nejspíš zde pochytila demokracie a význam „pravdy“ velké šrámy !!!!!
11.4.2010, neděle: duo K. a J. s přijmením H. vystupuje již společně, najednou žádný rozvod manželů není platný? Lhůta na odstranění nebude již potřetí vyslyšena. V žádném případě nehodláme zpronevěru zametat pod koberec…
11.4.2010, neděle: Admin: Jan Jirásek, již kontaktuje svého právního zástupce na případné soudní peripetie ze strany dua H.
11.4.2010, neděle: na předchozí skutečnosti reaguje Administrátor, ultimáta ze strany dua H. na 24 hod. lhůtu pro odstranění z webu odmítáme !!!
11.4.2010, neděle: duo H. se ozvalo, vyhrožují trestním oznámením, pakliže z našeho webu nebudou staženy dva předchozí články ze soboty 10.dubna
10.4.2010, sobota: první článek má pokračování: odkaz
10.4.2010, sobota: vychází první článek o praktikách dua H.

Vše začalo v době, kdy jsem je na tento článek upozornil. Jelikož nevidím do hlavy pisatelům zdejších článků, nejsem ani hypnotizér abych něco případně vydedukoval. Na diskuzním foru jednou vystupuje paní H., jindy zase pan H.. Je celkem komické, že tohle už došlo více uživatelům. Zastřešování problémů a hledání jadra pudla bude asi jinde…

Když Břéťa napsal článek, volal mi na skype, zda bych jej mohl ještě v sobotu, tedy 10.4.2010 vpustit v život. Článek jsem ale nečetl, jednoduše pouze povolil k vydání. To jsem ještě nevěděl, jakou reakci to vzbudí mezi čtenáři. Mám doslova zavalený e-mail ohledně tzv. finančního podvodu či zpronevěry ze strany webu ……… . Máme s Břéťou sdílení monitorů LCD a společně vybíráme vhodný materiál pro další článek od Vás, čtenářů – popisujíce praktiky těchto (dle jejich tvrzení) seriózních obchodníků.

Dnes je tedy neděle, pan nebo paní H. se ozval znovu. Tentokrát s odvoláním na trestní oznámení na mojí osobu. Ano! Jako provozovatel a odpovědná osoba jsem zodpovědný za celý web Magazínu SCT.

Citace soukromé zprávy asi od paní nebo pana H.:

Pane Jirásku ! Jako provozovatele a jediného odpovědného redaktora Vás žádáme aby byly odstraněny naše fotografie z Vašeho WEBu které jste zveřejnil svým schválením na svém WEBu viz text Vaší SZ z fóra bez našeho dovolení a tím porušujete autorský zákon a také dvou pomlouvačných článků na nás Vámi též schválených, které nás v případě že nevyhovíte povedou k právním krokům na ochranu našich práv autorských i osobnostních pokud tak neučiníte do 24 hodin.

Za …………. – K. H.

Jen blbec se spálí dvakrát o stejná kamna… Za sebe mohu jen říci, že jsem na případné trestní oznámení ze strany vykutálených H. zcela připraven, a že se žádného takto podvodného trvrzení a bezpáteřních argumentů tohoto dua obchodníků zásadně neleknu !!

Indexovou fotografii druhého článku více: Kauza H: nový pojem „udržím se zuby nehty“ byla kolegou špatně zvolena, dnes již nahrazena jinou!

V této době dorazila další zpráva…:

Citace soukromé zprávy asi od paní nebo pána H.:

Pane Jirásku !

Do vztahů s našimi klienty Vám především nic není. Tím že jste vystavil tyto hanlivé články nás poškozujete. Rozhodovat za jiné o nás nebo nás soudit Vám nepřísluší . Tudíž Vás znovu žádám o stažení těchto článků do 24 hodin, jinak na Vás podáme trestní oznámení.
Na případné soudní spory jsme připraveni i my.

Pokud se dovoláváte svědomí pak by možná to Vaše svědomí, jak mimo jiné plyne z různých internetových diskusí, mohla připomenout publicita našeho případného sporu určitě přilákala Ty kterým jste toho hodně nasliboval a kteří by Vás konečně rádi spatřili jako reálnou osobu.

K.H.

Je zvláštní, ba přímo cirkusáckého čísla tvrzení: „Tím, že jste vystavil tyto hanlivé články nás poškozujete“… opravdu? My poškozujeme zájmy rodiny H.? Oni vyberou desetitisíce na ještě nevyrobené modely, později absenci argumentují rozvodem obou manželů…, dále v kontextu několika komentářů které svým obsahem a vulgaritou směrovanou na H. – nelze ani pod články uveřejnit!!!!! Je jen škoda, že takové komentáře nemůžeme uvést, každý by si udělal obrázek jistě sám…

Nikdy jsem od žádného člověka navybíral žádné peníze! A tak trochu nechápu, proč motáte hrušky s jablky ohledně mojí osoby, resp. spatření mojí osoby. Nedělejte ze mne ducha! Jelikož jsem hodně zaneprázdněná osoba, nemám právě proto čas na vymýšlení pitomostí, neplnění objednávek vůči předem zaslaných finančních krytí na ještě nevyrobené modely ap. Proto buďte prosím v kontextu, nebo se nevyjadřujte dosti pofidérním způsobem. V opačném případě to totiž zavání velkou schyzofrennií z Vaší strany. Děkuji.

Do vztahů s Vašimi klienty je mi opravdu mnoho a hodně, kdybych k tomu nic neměl, nebudu sem nic psát. Proč nám tedy píší e-maily již asi 14 dní zpětně?! Problém vygradoval v momentě, co oblíbený obchod modeláře s modelářským sortimentem Břéti Drona byl tímto „morem“ zasažen taktéž? Obdivuji pana M.Valtera! Chci Vás H. jen upozornit, že jako podnikající subjekt máte povinnost uvést plnohodnotnou adresu na internetovém e-shopu což je dáno obchodním zákoníkem. V současné době tomu tak není, nemáte uvedenu ani adresu případné provozovny, ani adresu trvalého bydliště provozovatele stránek s komerční aktivitou. Pouze IČO a kontakt na skype a ICQ.

…tato skutečnost již byla zaznamenána pro případné soudní perieptie z Vaší strany! Co Vašemu duu snad jen doporučit? Neškodilo by, mít trochu soudnosti a rovnou páteř – v současné době sice hodně vyskakujete, leč škodíte sami sobě. Nikdo od Vás nechce aby si někdo z Vás dvou sypal popel na hlavu – prostě jen uznat problém, a řešit jej. Máte vybráno dosti finančních prostředků, a na to je dnešní člověk hodně citlivý. Pakliže se sejdeme u soudu, jistě v takové kauze nebudu sám proti té Vaší, resp.tvrzení, že My Vás poškozujeme… zatím toto tvrzení je od Vás urážlivé, lživé a nepodložené. Zpronevěra je v Českých zemích dosti těžce trestána. Doufám, že svým závazkům dostojíte. A pokud máte problém se srazek, v předchozím článku psal Břéťa o tom, že je škoda, že padne další malosériový výrobce. Vy, místo vysvětlení a jasných/průhledných argumentů, jen prskáte lávu, špínu s lehkými argumenty kterým nikdo nemůže vůbec ani věřit…..

Citace nedělního 11.4.2010 e-mailu Martina Valtera:

Dobrý den,

zrovna včera večer mi pan …… volal, že mi odesílá další mašinky. Představil se slovy: Ahoj tady podvodník 🙂

To co píšete v jednom z Vašich článků o nulovém až záporném kapitálu těchto malovýrobců je naprostá pravda. Dnes už je mi jasné, že zálohy na modely normálně „prožili“ a dodnes nemají za co koupit pojezdy na modely, které mi měly dodat už loni na podzim.
Teď se se mnou snaží situaci nějakým způsobem urovnat, ale na model, které mi zatím zaslali, je vidět jak je to šíté horkou jehlou. Od pana …… mám zprávy, že chtějí ve výrobě po vyrovnání závazků se všemi zákazníky pokračovat. Dokonce jsem zaslechl v deset večer, kdy mi včera volal, hlas paní ……, takže mám o jejich story s rozvodem docela pochybnosti.

Připadá mi to, že do Prahy prchli před věřiteli.

Ten článek o e-shopech jste psal Vy ? Chvála na ten náš nás hrozně potěšila.

Budete-li něco potřeboval, ozvěte se.

s pozdravem

Martin Valter

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments