Jak jsme již psali v pondělním Expresu Sezonní gastronomie u JLV Praha pro podzim a zimu, firma JLV Praha představila nosné pilíře gastronomie pro nadcházející podzim a zimu 2013/14. Veškeré pochutiny bude nabízet ČD Restaurant ve svých bistrovozech, SC Pendolino a především jídelních vozech Českých drah – kterých je nejvíce.
FOTOGRAFIE | JLV PRAHA
JLV Praha preferuje především ingredience od domácích farmářů, což značně vykresluje i nabízené menu. Mimo hlavní menu, nabídne ČD restaurant:{qrcodegenerator}http://magazin.magzine.cz/index.php/magaziny/firmy/1766-obrazem-nova-sezonni-nabidka-cd-restaurant{/qrcodegenerator}
- Zelnou polévku s klobásou
- Mladé kuřátko pečené na víně podávané se šťouchanými brambory, šunkou a žampiony
- Vepřová žebra na černém pivu s čerstvým křenem, hořčicí, papričkou a pečivem
- Caesar salát s vejcem, krutony, parmazánem a ančovičkovým dresinkem
- Domácí lívance s hruškovo-jablečnými povidly, cukrem a šlehačkou
{gallery}1766{/gallery}
{snippet 120}