Firma Regiojet, která vypravuje své vlaky z metropole do Ostravy a Žiliny, se potýká s problémem v zásobování svých vlaků jídlem. Při výjezdu z Prahy se často stává, že se jídlo ve značné míře vyprodá, a na cestu zpět již toho moc nezbývá. Firma se snaž tento problém operativně řešit, což potvrdil Moravskoslezskému deníku i mluvčí RegioJetu, Aleš Ondrůj.

ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE | SHUTTERSTOCK.COM

Rétorika firmy je jednoduchá: „Chceme lidi odnaučit jíst nádražácká jídla – jako je párek v rohlíku“, a nabídnout kvalitní a dobré jídlo za lákavé ceny. Nabídka palubního menu je skutečně obsáhlá, nicméně vlaky vracející se zpět do hlavního města, jsou často již „vyjedeny“, proto se firma rozhodla tento problém právě vyřešit zvětšením kapacity zásob na každý vlak zvlášť, informoval dále Moravskoslezský denílk.

V případě, že jídlo, a tedy i zásoby dojdou, stevardka se vždy cestujícímu omluví. Tohle ale slýchávají cestující vlaků RegioJet v trase z Ostravy do Prahy v poslední době poměrně často. Hlavní vyzbrojení potravinamy je prováděno v Praze, kde dochází ke kompletnímu servisu jak údržby, tak i očisty vozidel firmy RegioJet. Nově chce firma zavést zásobení vlaků i v Havířově, kde by docházelo k doplnění všech jednotek potravin z palubního menu.

Po skončení letních prázdnin chce firma zavést i novinku. Jedná se o objednání jídla současně s jízdenkou na určený spoj / den / hodinu. Čímž chce firma zlepšit servis pro zákazníka, ale také trochu více kontrolovat stav a odbyt palubních strávníků. Firma chce také jít tak trochu cestou Mc Donald´s, kdy se nově budou zavádět v ranních hodinách snídaně, případně rozšíření jídla o další nové položky.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments