Aeroflot se umístil na druhém místě v ročním průzkumu kvality v oblasti palubní kulinářské nabídky na dálkových letech, který prováděla společnost Skyscanner. Na základě analýzy více než 550 evropských cestovatelů a bloggerů, kteří hodnotili palubní menu předních evropských leteckých dopravců, byl Aeroflot za rok 2012 oceněn cenou Scyscanner Airline Awards.
Vedle druhého místa na dálkových letech získal Aeroflot pátou příčku v kategorii krátkých letů. Pouze tato ruská letecká společnost se ocitla v evropské pětici nejlepších leteckých společností v obou kategoriích.
Tyto ceny dokazují, že úsilí Aeroflotu přináší výsledky. Společnost čtvrtletně obnovuje palubní nabídku v souladu s nejnovějšími trendy a nejnověji přichystala menu ve spolupráci s kuchaři, kteří se pyšní hvězdou Michelin – Pierre Gagnaire, Alain Llorca (oba z Francie) a Björn Franzen ze Švédska navrhli menu na oslavu 90. výročí Aeroflotu.
V nabídce jsou nyní na mezinárodních i vnitrostátních letech od 1. února čtyři druhy polévek – slavný ruský boršč se žampiony a zakysanou smetanou, zelná polévka s fenyklem, pikantní polévka se zeleninou a astrachaňským jeseterem a tradiční moskevská polévka se špenátem a zakysanou smetanou. Mezi předkrmy jsou: norský losos s palačinkami a smetanovým sýrem; filet z norského lososa na citronovém želé s brusinkami, kaviárem a krevetami, norský losos dušený s pomerančovou omáčkou a čerstvým salátem a hovězí maso v sezamové omáčce.
Mezi hlavní chody byly zařazeny rybí pokrmy s dušenou zeleninou, bifteky s houbami shiitake a kuřecí prsa s kozím sýrem a fíkovým džemem. Nově byla do menu uvedena i rozšířená nabídka dezertů.